» Kezdőlap» Feltöltés» Letöltések» Hír beküldése» Tagok» Csapat» Fórum» Képtár» Linkek» Kapcsolat»
Üdvözlet
Felhasználónév:

Jelszó:

Adatok megjegyzése

[ ]
[ ]
[ ]
Keresés ARGO Klán Weboldala
Szavazás

Mit szoktál csinálni?

Szigorúan csak publikolok!

Főleg publik, néha 1-2 lobby/pcw.

Néha publikolok, egyébként pcw és lobby.

Csak pcw és lobby, a publik unalmas már!

Nincs olyan kombináció a fentiek között, amely megfelelne a valóságnak!

Számláló
Ma
Összesen: 0
Egyedi: 0

Legtöbb
Összesen: 7174
Egyedi: 565

Oldal ...
Összesen: 83075
Egyedi: 10957
Fórumok
ARGO Klán Weboldala :: Fórumok :: Public fórum :: Közösség

<< Előző téma | Következő téma >>
DaVeman agymenései
Oldal:   <<      
Moderátorok: Bigpapa, Unbaised, Desann, KhyrOO, BooT
Szerző Üzenet
Bigpapa
2010. máj 20, cs - 03:42
Bigpapa

Regisztrált tag #1
Regisztrált: 2009. máj 27, sze - 02:33

Üzenetek: 201
Ez igen! Nagyon szép munka Daveman! Grat!

Ha gondolod ide az oldalra is kirakhatjuk.

[ Módosítva 2010. máj 20, cs - 03:43 ]

Vissza az elejére
Daveman
2010. jún 25, p - 02:01
Regisztrált tag #33
Regisztrált: 2009. júl 20, h - 05:00

Üzenetek: 270
Rég írtam ide, de mivel a nem létező rajongóimat nem hagyhatom cserben, publikálom egy nem olyan régi alkotásomat:

Az üvegen túl

Bágyadtan ülve, történelmet tanulva,
Rájön a fiú, nem erre van hangolva.
Becsukja a könyvet, feláll a székből,
S ekkor dörrenést hallani az égből.

Némán állva kipillant az üvegen túl,
Fülét hegyezi: messzebb égiháború dúl.
Visszaül a helyére, lassan hátradől,
Kíváncsi lett a fiú, mi sül ki ebből.

Elered csendben, elered az eső,
Piciny csepp az ablakon; ő volt az első.
A tetők felett viharfelhő érkezik,
A házak homloka most már verejtékezik.

Látni a sok cseppet, hallani a zenét,
Ez mindjárt feldobja a fiú kedvét.
Nem vár tovább, az ablakot kinyitja,
Nincs többé üveg, mely a látványt zavarja.

[ Módosítva 2010. jún 25, p - 02:02 ]

...most importantly, I am am Free in all the ways, that you are not...

Vissza az elejére
Daveman
2010. aug 05, cs - 12:47
Regisztrált tag #33
Regisztrált: 2009. júl 20, h - 05:00

Üzenetek: 270
Dragon Age Origins élménybeszámoló, egyes szám első személyben írva.

400 évvel járunk az éjfattyak utolsó támadása után. A nevem David Semira, származásoma t tekintve elf, mesterségmeet nézve mágus vagyok. Ismerni és GYAKOROLNI a mágia csodálatos erejét nagyszerű adomány. És egyben átok. Kiskoromban az emberek egy csoportja, a templenáriusok elhurcoltak falumból a mágusok tornyába, az Enyészetbe. A mágia túl veszélyes és kiszámíthatatlan ahhoz, hogy megfigyelés nélkül űzhessék. Az Enyészetet két módon lehet elhagyni. Az egyik, hogy megszököm és megbélyegzett kóbormágusként éljem tovább életemet. A másik módszer a koporsó.
Ma reggel Irvings főmágus, a torony vezetője hivatott magához. Azt mondta készen állok az Alászállásra. Ez egy rendkívül fontos megmérettetése a mágusoknak. A rutuálé során a tanonc egy álomvilágba kerül, ahol meg kell küzdenie egy démonnal, akinek alakja ismeretlen és állandóan változó. Megkérdeztem mi történik, ha nem sikerül legyőznöm a démont: azt felelték megölnek. Lelkemben félelmekkel kezemet a tálba mártva beléptem hát és elkezdődött életem egyik legfontosabb próbája.
Egy furcsa sziget, egy ég és föld nélküli lebegő föld vagy mi ez talán? Nem volt időm gondolkodni, egy beszélő egér szólított ugyanis meg. Mint kiderült, egy bukott mágus alakváltó szelleme ő. Hogy tisztán lássam a helyzetet, rögtön emberré változott. Felajánlotta segítségét, mondván neki már úgyis mindegy. Kis séta után egy medvébe botlottunk. AKI BESZÉLT! Egy újabb alakváltó mágus, ő viszont sokkal mogorvábbnak tűnik. Lusta, kérdésemre, miszerint nem tudna-e segíteni megkeresni, esetleg legyőzni a démont, határozott nemleges választ adott. Viszont beleegyezett, hogy Egérnek megtanítja a medvealakot, amennyiben helyesen válaszolok három találós kérdésére. Ha rosszul válaszolok egyre is - mondotta - megesz mindkettőnket. Éles eszemnek hála mindháromra helyesen feleltem, és Egér immáron medvealakban cammogott tovább velem. Új képessége jól jött a megjelenő szellemfarkasok elleni harcban.
Egy újabb szellemmel keresztezte utamat a sors. Nevét nem tudom, egy bátor lovag lelki maradványa volt ő, feje fölött csodás fegyverek sora lebegett. Megkérdeztem tőle, nem adna-e egyet közülök, mondjuk azt a szép Varázslóbotot. Azt felelte, hogy ha párbajozok vele és legyőzöm, odaadja. Elfi szókincsemet latba véve azonban szép szóval rávettem, hogy ugyan drága lovag, jó helyen lesz az a Bot nálam. Mellettem a medveformájú Egérrel és kezemben a Varázslóbottal megindultam a tűzkör felé. Ahogy közeledtem, egy Lángdémon tűnt fel. A démon, akit le kell győznőm! Mire odaértem, a démon odaszólt Egérnek: "Áh, egy újabb áldozat, Egér, amin osztozhatunk?"
Nem akartam hinni a fülemnek. Egér végig becsapott, csakúgy mint az előző tanoncokat!
Egy pillanat, Egér velem támadja meg a démont, na most akkor hogy van ez?
"Nincs rád többé szükségem!" - mondta Egér neki. Gyógyításokban, tűzlabdákban és karmolásokban teli csatában a démon alulmaradt. Na most jöhet a vallatás Egértől, hogy hogy is volt ez az összefogásos-segítős duma. Azzal magyarázta, hogy én voltam az első, akiben igazi tehetséget látott, és reményt a szabadulásra. A szabadulásra? Hiszen ő egy halott lelke, vagy nem? Hogyan segíthetnék én egy lelken a valóságba való visszajutásában? Talán nem is a Lángdémon volt az, akire a próba vonatkozott. Erre a sejtelmes kijelentésemre Egér hangja túlvilágian mély és hátborzongató lett. "Tartsd meg a józan eszedet fiú. Az igazi próbák..sosem érnek véget"

[ Módosítva 2010. aug 05, cs - 12:51 ]

...most importantly, I am am Free in all the ways, that you are not...

Vissza az elejére
Oldal:   <<       

Ugrás:     Vissza az elejére

Téma átvétele: rss 0.92 Téma átvétele: rss 2.0 Téma átvétele: RDF